Workshops

Vision Board Workshop – lad dine drømme blive til virkelighed 

  • Kunne du tænke dig at opnå større succes med dine mål og skabe nye muligheder for dig selv?
  • Kunne du tænke dig at arbejde med dine mål og drømme på en ny og spændende kreativ måde?

På workshoppen vil vi arbejde med dine personlige mål. Give plads til dine vildeste visioner uden at vide hvordan vi skal bære os ad med at komme derhen. Når vi arbejder med Vision Boards skaber vi rum og plads til at vores sind kan ønske og nyde tanken om det.

Et Vision Board er et af de meget kraftfulde og effektive målsætningsværktøjer – det er en måde at opnå et stærkt fokus og klart mål. Det grundlæggende i Vision Board er at vi tiltrækker alt i vores liv. Sindet tager ikke hensyn til om det vi tænker/ønsker er attraktivt eller ej – tænker vi positive tanker/ønsker, er det det som vi tiltrækker, og omvendt.

I virkeligheden er det meget simpelt – du skal blot være bevist om hvad du ønsker dig – og ikke hvordan du kommer derhen.

Workshoppen er en kombination af coaching og kreativ udfoldelse. Du skal finde lige nøjagtig de ønsker/drømmer som er de rigtige for dig. Når du tager hjem, vil du medbringe dit eget Vision Board der definere dine ønsker for fremtiden.

Som deltager på workshoppen får du:

  • Indsigt i dine egne drømme / ønsker og hvordan du får kontakt til disse
  • Intensiv dag med brugbare værktøjer, inspiration og øvelser
  • En overbevisning om at det kan lade sig gøre
  • Ritualer til fastholdelse af dine drømme / ønsker
  • Forplejning, med frugt, frokost og kaffe/the

Prisen for deltagelse er 500 kr. pr. person og inkludere frugt, kaffe/the & vand, lidt lækre snacks og inkl. materialer til at lave dit eget Vision Board.

Dato:

Tilmeld dig ved at sende mig en mail på: info@kirstenloua.dk

Selvhypnose:
Forestil dig, at du kan være, gøre og have alt det, du drømmer om. Stort som småt. At gå gennem livet i tillid til, at du kan skabe forandring, når du ønsker det. Og lige præcis på den bedste og mest perfekte måde for dig.
 
Når du har adgang til det ubevidste sind, har du mulighed for skabe de forandringer eller ændringer, som vil være støttende og hensigtsmæssige for dig.
 
Eks. Kunne være rygestop, flere penge, vægttab, mere/mindre arbejde, bedre parforhold.
 
På kurset vil du få både teori og praktiske øvelser, og vil foregå over 3 aftener
 
Pris kr. 700,-
Dato:

Tilmeld dig ved at sende mig en mail på: info@kirstenloua.dk